Hotel > New Zealand > ChristchurchSaint Albans > 63 at Cranford Motel Christchurch

 


  

63 at Cranford Motel Christchurch

3.5 star hotel    63 Cranford St, St Albans  3.4/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di 63 at Cranford Motel Christchurch

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


97th Kedudukan daripada 172 Christchurch hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


sangat selesa Penginapan berdekatan Saint Albans
63 at Cranford Motel adalah hotel 1sesuai terletak di Christchurch New Zealand dengan bintang Kedudukan 3.5. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 6.7. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 97th daripada sejumlah hotel 172 di kawasan itu.

Bilik
63 at Cranford Motel mempunyai 10 sesuai bilik dan kadar dari NZD 131.25 kepada NZD 173.25.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, 63 at Cranford Motel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Christchurch Arts Centre dan Sign of the Takahe. Sign of the Kiwi dan McCormacks Bay juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 97th dalam Christchurch.

kawasan tempatan perbandingan seperti Saint Albans dan Richmond yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Linwood, Saint Albans dan Avonside juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Christchurch.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar 63 at Cranford Motel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Christchurch ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Cranford Court Motel Christchurch bintang 0 adalah berhampiran untuk 63 at Cranford Motel. Juga dalam kawasan adalah Azena Motel dan Achilles Motel itu. Untuk pilihan lain cuba Arthur's Court Motor Lodge yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di 63 at Cranford Motel Christchurch. 63 at Cranford Motel Christchurch

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7188s