Hotel > Amerika Syarikat > Bandar Raya New YorkSoHo > 60 Thompson Bandar Raya New York

 


  

60 Thompson Bandar Raya New York

4 star hotel    60 Thompson Street  4.4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di 60 Thompson Bandar Raya New York

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


58th Kedudukan daripada 542 Bandar Raya New York hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mewah 60 Thompson
60 Thompson adalah penginapan terang dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan SoHo daripada Bandar Raya New York, Amerika Syarikat. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.7 - menjadikannya pilihan bermutu tinggi. Ia juga kini menduduki tempat 58th daripada hotel 542 dalam Bandar Raya New York berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Kemudahan termasuk Internet kelajuan tinggi dan Perkhidmatan Bilik disediakan untuk tetamu bilik di 60 Thompson. Juga disediakan Bilik Kecergasan Senaman dan Tempat Letak Kereta. Terdapat juga Pembantu letak Kereta, Pembantu Rencam dan Pembantu Kunjungan disediakan semasa masa anda di 60 Thompson.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 239 untuk USD 999. Terdapat 97 mewah bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, 60 Thompson terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Green Sixth Avenue Building dan Gunther Building. Knoll International Design Center dan Building Services Employees International Union Headquarters juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 58th dalam Bandar Raya New York.

Apabila Bandar Raya New York, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk SoHo dan Greenwich Village, kedua-dua yang dekat dengan hotel. University Village, Downtown dan Washington Square Village juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bandar Raya New York.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar 60 Thompson dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bandar Raya New York ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The James New York bintang 4 adalah berhampiran untuk 60 Thompson. Juga dalam kawasan adalah Hampton Inn Manhattan-SoHo dan Soho Grand Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Trump SoHo yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di 60 Thompson Bandar Raya New York. 60 Thompson Bandar Raya New York

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.8750s