Hotel > Amerika Syarikat > Bandar Raya New YorkSan Juan Hill > 6 Columbus - A Thompson Hotel Bandar Raya New York

 


  

6 Columbus - A Thompson Hotel Bandar Raya New York

4 star hotel    308 W 58th Street  4.2/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di 6 Columbus - A Thompson Hotel Bandar Raya New York

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


81st Kedudukan daripada 542 Bandar Raya New York hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Cemerlang Penginapan
6 Columbus A Thompson Hotel adalah harta bermutu tinggi dalam Bandar Raya New York, Amerika Syarikat berhampiran kawasan San Juan Hill itu. Dengan penginapan canggih dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat 6 Columbus A Thompson Hotel pilihan pertama anda. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8.5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 81st daripada hotel 542 dalam Bandar Raya New York berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
6 Columbus A Thompson Hotel mempunyai 88 3bagus bilik dan kadar dari USD 100 kepada USD 950.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, 6 Columbus A Thompson Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Gallery of Modern Art dan Columbus Center. Columbus Circle Station dan Colonnade Building juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 81st dalam Bandar Raya New York.

kawasan tempatan perbandingan seperti San Juan Hill dan Phipps Houses yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Bandar Raya New York. 418 W 46th, Midtown New York dan Times Square juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bandar Raya New York.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar 6 Columbus A Thompson Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bandar Raya New York ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk West Park Hotel bintang 2 adalah berhampiran untuk 6 Columbus A Thompson Hotel. Juga dalam kawasan adalah Central Park Three Bedrooms Loft Apartment (DR03) dan Mandarin Oriental New York itu. Untuk pilihan lain cuba Hudson A Morgans Hotel New York City yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di 6 Columbus - A Thompson Hotel Bandar Raya New York. 6 Columbus - A Thompson Hotel Bandar Raya New York

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.8591s