Hotel > Itali > Almenno San SalvatoreClanezzo > Hotel 5 Vie Almenno San Salvatore

 


  

Hotel 5 Vie Almenno San Salvatore

3 star hotel    Via Garibaldi 14  4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel 5 Vie Almenno San Salvatore

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Almenno San Salvatore hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Dicemburui Penginapan berdekatan Clanezzo
Clanezzo adalah penginapan kepada Hotel 5 Vie diberi bintang nilai 3. Ia adalah cara yang julat-pertengahan untuk bermalam di Almenno San Salvatore, Itali. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 1 Almenno San Salvatore dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Hotel 5 Vie mempunyai 31 menyeronokan bilik dan kadar dari EUR 40 kepada EUR 90.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel 5 Vie terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Cappella Colleoni dan Palazzo Nuovo. Cassano d'Adda Chimney dan Triangia Mediumwave Transmitter juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Almenno San Salvatore.

kawasan tempatan perbandingan seperti Clanezzo dan Villa d'Almè yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Almenno San Salvatore. Botta, Almenno San Bartolomeo dan Almè juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Almenno San Salvatore.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hotel 5 Vie dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Almenno San Salvatore ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Castello Di Clanezzo bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel 5 Vie. Juga dalam kawasan adalah Hotel Ventolosa dan Cascina Belvedì itu. Untuk pilihan lain cuba Mazzoleni Hotel Bergamo yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel 5 Vie Almenno San Salvatore.

Hotel 5 Vie Almenno San Salvatore

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1719s