Hotel > India > AmritsarVerka > Hotel 42 Mall Amritsar

 


  

Hotel 42 Mall Amritsar

3 star hotel    42, The Mall  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel 42 Mall Amritsar

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


24th Kedudukan daripada 53 Amritsar hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Baik Penginapan berdekatan Verka
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Amritsar, mencari lagi daripada Hotel 42 The Mall, penginapan sangat selesa berhampiran Verka dalam India. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bijak dan selesa. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 24th daripada sejumlah hotel 53 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 27 dengan penempahan pada harga yang murah dari INR 1610 untuk INR 2140.

kawasan tempatan perbandingan seperti Verka dan Chhaba yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Amritsar. Raja Sansi, dan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Amritsar.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Hotel 42 The Mall dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Amritsar ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Ranjit's Svaasa bintang 1 adalah berhampiran untuk Hotel 42 The Mall. Juga dalam kawasan adalah WelcomHeritage Ranjit Svaasa dan Hotel Veenus International itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel La Cascade yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel 42 Mall Amritsar. Hotel 42 Mall Amritsar

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s