Hotel > Malaysia > KuchingKampung Pulau Hilir > 360 Urban Resort Hock Lee Centre - Tower B Kuching

 


  

360 Urban Resort Hock Lee Centre - Tower B Kuching

3 star hotel    Hock Lee Centre, Hotel Tower, Jalan Datuk Abang Abdul Rahim  3.9/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di 360 Urban Resort Hock Lee Centre - Tower B Kuching

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


20th Kedudukan daripada 109 Kuching hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Menyegarkan Penginapan berdekatan Kampung Pulau Hilir
360 Urban Resort Hock Lee Centre Tower B adalah harta selesa dalam Kuching, Malaysia berhampiran kawasan Kampung Pulau Hilir itu. Dengan penginapan menarik dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat 360 Urban Resort Hock Lee Centre Tower B pilihan pertama anda. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.8 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh Malaysia. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 109 Kuching dan berada di kedudukan nombor 20th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah MYR 133.62 untuk MYR 159.5. Terdapat 95 gembira bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Kuching, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Kampung Pulau Hilir dan Kampung Pulau Ulu, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Kampung Baru, Kampung Semarang dan Kampung Panglima Seman Lama juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kuching.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Mencari kadar 360 Urban Resort Hock Lee Centre Tower B dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kuching ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk 360 Urban Resort Hock Lee Centre - Tower A bintang 3 adalah berhampiran untuk 360 Urban Resort Hock Lee Centre Tower B. Juga dalam kawasan adalah 360 Hotel Urban Resort - Tower A dan 360 Hotel Urban Resort Tower B itu. Untuk pilihan lain cuba Kingwood Inn Kuching yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di 360 Urban Resort Hock Lee Centre - Tower B Kuching. 360 Urban Resort Hock Lee Centre - Tower B Kuching

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4844s