Hotel > Thailand > PhuketBan Talat Nua > Phuket 346 Guest House

 


  

Phuket 346 Guest House

2 star hotel    15 Soi Rommanee, Talang Road, Tambom Taladyai, Amphur Muang, Phuket Town,  4/5 "Baik"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Phuket 346 Guest House

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


242nd Kedudukan daripada 700 Phuket hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Mudah tetapi menyeronokkan Penginapan
Tempahlah perjalanan percutian Thailand anda dan kekal di Phuket 346 Guest House 2 bintang, yang terletak di Phuket berhampiran Ban Talat Nua. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7.9 harta daripada 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 242nd daripada sejumlah hotel 700 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 4 dengan penempahan pada harga yang murah dari THB 1000 untuk THB 1400.

Lokasi
Dengan hotel 700 dalam Phuket dan Phuket 346 Guest House bertaraf 242nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Tha Rua Phuket dan Ao Tipa . Ao Chalong Ao Makham dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ban Talat Nua dan Wichit yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Phuket. Ban Lo Long, Talat Yai dan Ban Sam Kong juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Phuket.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Phuket 346 Guest House dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Phuket ke kiri.

Hotel berhampiran Ban Talat Nua
2 bintang The Rommanee Boutique Guesthouse dan Route 68 Restaurant & Hostel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Baan Sutra Guesthouse dan 99 Oldtown Boutique Guesthouse adalah alternatif yang hebat berhampiran Phuket 346 Guest House.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Phuket 346 Guest House. Phuket 346 Guest House

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s