Hotel > India > GurgaonBadshahpur > 32nd Milestone Gurgaon

 


  

32nd Milestone Gurgaon

4 star hotel    Sector 15, Part II, NH-8  3/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di 32nd Milestone Gurgaon

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


70th Kedudukan daripada 135 Gurgaon hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Luarbiasa Penginapan
32nd Milestone adalah harta mewah dalam Gurgaon, India berhampiran kawasan Badshahpur itu. Dengan penginapan penapisan dan bersantai dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat 32nd Milestone pilihan pertama anda. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 6.1 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh India. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 70th daripada sejumlah hotel 135 di kawasan itu.

Bilik
32nd Milestone mempunyai 20 2selesa bilik dan kadar dari INR 4000 kepada INR 5000.

Apabila Gurgaon, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Badshahpur dan Khandsa, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Dhankot, Garhi Harsaru dan Dera Mandi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gurgaon.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar 32nd Milestone dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gurgaon ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Galaxy Hotel Shopping Spa bintang 5 adalah berhampiran untuk 32nd Milestone. Juga dalam kawasan adalah The Angel Hotel dan Sarai itu. Untuk pilihan lain cuba Daaksh Residency yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di 32nd Milestone Gurgaon. 32nd Milestone Gurgaon

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3750s