Hotel > United Kingdom > ChelseaNorth Kensington > 130 Queen's Gate Apartments Chelsea

 


  

130 Queen's Gate Apartments Chelsea

0 star hotel    130 Queen's Gate  3.5/5 "Baik"  (74 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di 130 Queen's Gate Apartments Chelsea

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


94th Kedudukan daripada 143 Chelsea hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


0 Bintang di Chelsea
Selamat datang ke 130 Queen's Gate Apartments 0bintang, penginapan mampu berhampiran North Kensington dalam Chelsea, United Kingdom. Ulasan tetamu menjaringkan 7 harta daripada 10 atau 'Baik. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 94th daripada sejumlah hotel 143 di kawasan itu. Penginapan fungsi menikmati beberapa kemudahan bijak seperti Bilik Kecergasan Senaman dan Internet kelajuan tinggi. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan Pembantu Rencam disediakan untuk para tetamu. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Lif , Cucian Kering dan 24 jam Penyambut Tetamu.

Bilik
130 Queen's Gate Apartments mempunyai 52 bilik dan kadar dari GBP 192 kepada GBP 605.14.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Natural History Museum dan Victoria & Albert Museum. Dengan Battersea Bridge Albert Bridge dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti North Kensington dan South Kensington yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Chelsea. West Brompton, Earls Court dan Fulham juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Chelsea.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar 130 Queen's Gate Apartments dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Chelsea ke kiri.

Hotel berhampiran North Kensington
5 bintang One Thirty Queensgate London Ap Hotel dan Eden Plaza Kensington yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Acacia Hostel London dan Gallery Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran 130 Queen's Gate Apartments.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di 130 Queen's Gate Apartments Chelsea. 130 Queen's Gate Apartments Chelsea

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s